جندی شاپور (البرز)

علمی فرهنگی

زیبایی ظاهری یک نامزد انتخاباتی می‌تواند در میزان آرایی که کسب می‌کند، تأثیر داشته باشد. این نتیجه تحقیقی است که پژوهشگران دانشگاه دوسلدورف با بررسی انتخابات سراسری آلمان در سال ۲۰۱۷ به آن رسیده‌اند.

گروهی از جامعه‌شناسان آلمانی در شهر دوسلدورف در تحقیقی جدید گفته‌اند که هیچ‌گاه در گذشته جذابیت ظاهری نامزدها به اندازه انتخابات سراسری آلمان در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۷ نقشی تعیین‌کننده نداشته است.

در فهرست ده نفره‌ای که از نامزدهای اصلی احزاب مهم در انتخابات با توجه به جذابیت ظاهری آنان تهیه شده، سارا واگن‌کنشت (نامزد حزب چپ) در رده نخست جای گرفته است. کریستیان لیندنر (رهبر حزب دموکرات آزاد) و آلیس وایدل (حزب آلترناتیو برای آلمان) به ترتیب در مکان‌های دوم و سوم جای گرفته‌اند.

در این فهرست مارتین شولتس (رهبر حزب سوسیال دموکرات) و آنگلا مرکل (رهبر حزب دموکرات مسیحی) به ترتیب در رده‌های هشتم و نهم ایستاده‌اند.

اما در یک بررسی‌ که از تمامی نامزدهای شرکت‌کننده در انتخابات به عمل آمده، یان رالف نولته (از حزب آلترناتیو برای آلمان) و سلین ارلن‌هوفر (از حزب چپ) به عنوان جذاب‌ترین نامزدان انتخابات سراسری سال ۲۰۱۷ آلمان شناخته شده‌اند.

این تیم جامعه‌شناسان تصاویر ۱۷۸۶ نامزد مستقیم و غیرمستقیم را که در انتخابات شرکت کرده‌ بودند، برای مقایسه در اختیار ۱۲ داوطلب زن و ۱۲ داوطلب مرد گذاشتند.

داوطلبان باید به جذابیت ظاهری هر کدام از نامزدها نمره‌ای میان صفر تا ۶ می‌دادند. بررسی نتایج  نشان دادند که میان جذابیت ظاهری و پیروزی در انتخابات "ارتباطی قابل توجه" وجود دارد. 

این تحقیق در ادامه پژوهشی بوده که در سال ۲۰۰۲ توسط پرفسور اولریش روزار از دانشگاه دوسلدورف آغاز شد. او سال گذشته در مصاحبه‌ای با یکی از روزنامه‌‌های آلمانی گفته بود، انسان‌ها واکنش‌های "بسیار بسیار شبیهی به یکدیگر" دارند و در دیگران به دنبال ویژگی‌های جسمانی شبیه به خود می‌گردند.

به گفته لنا ماش، پژوهشگر ارشد این تیم تحقیقاتی، با فرض پیش‌شرط‌های یکسان، یک نامزد بسیار جذاب پنج درصد بیشتر از نامزدی که جذاب نیست، رأی جمع می‌کند.

او در گفتگویی با دویچه‌وله اضافه می‌کند، زمانی که شخصی سالم، جذاب و تندرست به نظر می‌آید، رأی‌دهندگان به این فرد به چشم کسی نگاه می‌کنند که توانایی بیشتر و تسلط بهتری برای بر عهده گرفتن مسئولیت‌های اجتماعی دارد.

 
ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:زیبایی ظاهری , نامزد انتخاباتی,میزان آرا,جذابیت ظاهری ,جامعه‌شناسان,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

دولت اکوادور جولین آسانژ را به عنوان شهروند خود پذیرفته و به او تابعیت اکوادور داده است. این درخواست از دولت بریتانیا که به آسانژ موقعیت دیپلماتیک اعطا کند، از سوی لندن رد شده است.


 

دولت اکوادور به جولین آسانژ، بنیانگذار سایت افشاگر ویکی‌لیکس تابعیت این کشور را داد. خانم ماریا فرناندا اسپینوزا، وزیر خارجه اکوادور، در این باره گفت که آسانژ در تاریخ ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۷) تابعیت اکوادور را به دست آورده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که دولت اکوادور پس از این اقدام از دولت بریتانیا خواسته است آسانژ را به عنوان دیپلمات اکوادور قبول کند و از این راه برای او مصونیت دیپلماتیک قائل شود. گفته می‌شود که دولت بریتانیا با این درخواست دولت اکوادور مخالفت کرده است.

در صورت موافقت بریتانیا آسانژ می‌توانست با پایان دادن به دوران پناهندگی خود در سفارت اکوادور، با مصونیت دیپلماتیک خاک بریتانیا را ترک کند و دستگیر نشود.

 آسانژ از بنیان‌گذاران اصلی وبسایت ویکی‌لیکس است که وظیفه خود را افشای عمل‌کردهای غیراخلاقی دولت‌ها و ارباب صنایع تعریف کرده است.

ویکی‌لیکس در سال ۲۰۱۰ با انتشار بیش از ۲۵۰ هزار سند محرمانه که میان سفارتخانه‌های آمریکا ردوبدل شده بودند، در دنیای سیاست ولوله به پا کرد. آسانژ از جمله اسنادی را منتشر کرد که جزئیاتی را درباره عمل‌کرد نیروهای نظامی آمریکا در جنگ‌های عراق و افغانستان افشا می‌کردند.

سانژ از سال ۲۰۱۲ در تبعید به سر می‌برد. پناهگاه او سفارت اکوادور در لندن است، زیرا از آن می‌ترسد که به مقامات دادگستری سوئد تحویل داده شود. رافائل کورآ، رئیس جمهوری چپ‌گرای پیشین اکوادور به آسانژ به دلایل انسان‌دوستانه پناهندگی داد.

آسانژ که ۴۶ ساله و شهروند استرالیاست در سال ۲۰۱۰ متهم شد ‌که در سوئد به یک زن تجاوز کرده است. او همواره این اتهام را رد کرده و گفته که مطرح شدن این اتهام با انگیزه‌های سیاسی بوده است. دادگستری سوئد در ماه مه سال گذشته میلادی (۲۰۱۷) پرونده آسانژ را مختومه اعلام کرد.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:جولین آسانژ,ویکی‌لیکس,اکوادور,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , scientific.alborz.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com