ابزار رایگان وبلاگ

تغییرات آب و هوایی و گرم شدن هوا (1)
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

عبارت گرم شدن آب و هوا به مستندات تاریخی اشاره دارد که بر​اساس سوابق درجه حرارت های ثبت شده در سراسر جهان  موجود بوده و توسط بشر از حدود سا لهای(دهه) 1880تا کنون نگهداری می شود. اغلب گرم شدن جهانی مترادف با اصطلاح تغییرات آب و هوایی استفاده می شود،اما این دو واژه دارای معانیمشخص است.گرم شدن زمین در نتیجه ترکیبی از فعالیت های تداخلی انسان ( انتشار گازهای گلخانه ای )و تغییرات در تابش خورشیدی است، در حالی که تغییرات آب و هوایی اشاره به هر گونه تغییر دروضعیت آب و هوا است که می تواند با تغییر در میانگین  و یا  ایجاد تنوع درخواص آن (بهعنوان مثال، درجه حرارت، بارش)، و برای یک مدت طولانی ادامه یابد.( به طور معمول چندین دهه یا بیشتر است)

در گزارش ارزیابی چهارم IPCC دانشمندان ،با توجه به افزایش متوسط دمای هوای جهانی ،دمای اقیانوس ها ،ذوب گسترده برف و یخ و افزایش سطح دریا گرم شدن زمین  و ادامه این روند را بدون ابهام دانسته و در این ارتباط ،با احتمال بالای 9  از 10 مهمترین عامل را فعالیت های بشر از سال 1750 عنوان نموده اند.

بنا به گزارش سازمان جهانی هواشناسی (WMO)، دهه  2000 (2000-2009) گرمترین دهه به ثبت می باشد.دمای سطح میانگین جهانی  ثبت شده برای سال 2009 در حال حاضر 0.44 ° C/0.79 ° F بالاتر از 1961-1990 می باشد. (متوسط ​​سالانه  سال 2009 : 14.00 ° C/57.20 ° F) .برطبق برآورد  WMO  در اغلب کشورهای جهاندر سال 2009 درجه حرارت فوق طبیعی ثبت شد. فقط شمال امریکا (ایالات متحده آمریکا و کانادا) شرایطی که سردتر از حد متوسط ​​بودند.

 

(ادامه دارد)

" Stephen C. Nodvin (Lead Author);Kevin Vranes (Topic Editor) "Global warming



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان