ابزار رایگان وبلاگ

تبدیل همه چیز به نمایشگر تبلت
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

14-626.jpg

دو دانشجوی دکترای دانشگاه لستر موفق به ساخت فناوری جدیدی شده‌اند که می‌تواند همه چیز را به یک رایانه تبلت تبدیل کند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این سیستم معروف به «دستاورد بزرگ بعدی در فناوری خانگی» به مردم اجازه می‌دهد تا اجسام روزمره مانند یک پاکت نامه یا یخچال را با استفاده از یک پروژکتور، دوربین عمقی و یک رایانه شخصی به تبلت تبدیل کنند. شرکت گوگل به قدری تحت تاثیر فناوری جان هاردی و کارل الیس 25 ساله قرار گرفت که اخیرا آنها را به مقر خود در کالیفرنیا برای یک نمایش دعوت کرده است.

 نرم‌افزار Ubi Displays از یک پروژکتور، دوربین عمقی و رایانه شخصی برای ساخت نمایشگرهای لمسی چندمنظوره تعاملی در هر جا و روی هر چیز استفاده می‌کند. این فناوری از یک وب‌کم فناوری پیشرفته استفاده کرده تصویری از یک آی‌پد، ساعت زنگی یا هرگونه دستگاه انتخابی را بر روی جسم می‌اندازد.

 این دوربین همچنین می‌تواند پیکسل‌ها را به رنگ‌های قرمز، سبز و آبی در کنار عمق دیده و جزئیات هر حرکت را به یارانه کاربر ارسال کند. رایانه سپس از نرم‌افزار خود برای بررسی محل انگشت کاربر و فعالیت‌های آن در تصویر منتشر شده به منظور اجرای وظیقه مطلوب کاربر استفاده می‌کند. با این حساب، کاربر می‌تواند تختخواب خود را به یک اداره فناوری پیشرفته تعاملی تبدیل کرده و کار روزانه را بدون بلند شدن انجام دهد.

 این دانشجویان قصد دارند کار خود را تجاری‌سازی کرده و توسط دانشگاه لستر پشتیبانی می‌شوند.

 این محققان که شرکت خود با عنوان اختراعات هاردی و الیس را برپا کرده‌اند، نسخه بتای جعبه ابزارشان را بطور آنلاین در دسترس قرار داده‌اند.



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان