جندی شاپور (البرز)

علمی فرهنگی

مشعل بازی‌های المپیک زمستانی سوچی روسیه ( ۷ تا ۲۳ فوریه سال ۲۰۱۴) طی مراسمی ویژه، با حضور توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک در یونان برافروخته شد. این مشعل با طی ۶۵ هزار کیلومتر، که طولانی‌ترین مسافت طی شده مشعل المپیک است، به روسیه خواهد رفت. مشعل المپیک بازی‌های زمستانی همچنین به قطب شمال و ایستگاه فضایی آی اس اس فرستاده می‌شود.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:مشعل المپیک,مشعل بازی‌های المپیک زمستانی,سوچی روسیه ,یونان,توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

پدر تنیسور ایرانی الاصل تیم ملی فرانسه گفت: در فدراسیون افرادی هستند که تنیس ایران را به نابودی کشانده و تا زمانی هم که در فدراسیون حضور داشته باشند، اجازه پیشرفت این رشته را نمی‌دهند.

 ارسلان رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان در حاشیه سفر دخترش ارغوان رضایی به اصفهان با بیان اینکه در فدراسیون تنیس کشورمان کسی در جای خود قرار ندارد، اظهار کرد: در فدراسیون افرادی هستند که تنها به منافع خودشان فکر می‌کنند و با دادن لقب دکتر و مهندس به دیگران سعی دارند موقعیتشان را حفظ کنند.

 ddddd-2.jpg

این مربی تنیس با بیان اینکه در رشته تنیس فعالیت داشته و تمایل زیادی دارد تا تجربیاتش را در اختیار تنیس ایران قرار دهد اما تاکنون به وی روی خوشی نشان نداده‌اند، تصریح کرد: در زمان ریاست سعیدلو در سازمان تربیت بدنی به همراه ارغوان به دیدار وی رفتیم و در مورد مسائل جاری تنیس با وی صحبت کردیم، اما از این گوش شنیدند و از آن گوش بیرون کردند، چهار ماه قبل نیز نامه‌ای را به آقای عباسی وزیر ورزش نوشتم اما جوابی نگرفتم.

 وی ادامه داد: برخی نمی‌خواهند تنیس ایران پیشرفت کند و به این دلیل برابر تیم‌هایی مانند امارات و کویت شکست می‌خوریم، من تمایل دارم تجربه 35 ساله‌ام در تنیس را در اختیار تنیس کشورم قرار بدهم، حتی پیشنهاد داده‌ام تعدادی نوجوان 10،‌11 ساله را در اختیار من بگذارند تا پس از چند سال آن‌ها را به بهترین‌های ایران تبدیل کنم، همان طوری که فرزندانم توانستند به چنین موقعیتی دست پیدا کنند.

 رضایی با بیان اینکه رشته تنیس در ایران به دلیل بالا بودن هزینه ها محدود به قشر مرفه شده است، تاکید کرد: اگر کسی بخواهد به صورت تفریحی هم در ایران تنیس بازی کند، برای یک ساعت باید هزینه زیادی پرداخت کند، در صورتی که من در تمام سال‌هایی که تنیس بازی کرده‌ام، یک ریال هم بابت پول زمین نداده‌ام.

 وی افزود: در فرانسه و بسیاری دیگر از کشورها زمین‌های تنیس فراوانی وجود دارد و هر کس هر زمانی تمایل داشته باشد می‌تواند در این زمین‌ها تنیس بازی کند، اما در ایران طبقه مرفه می‌توانند تنیس بازی کنند و اکثراً نیز پشتکاری برای تمرین کردن ندارند.

 پدر ارغوان رضایی در مورد حاشیه‌هایی هم که در مقطعی بین وی و دخترش به وجود آمده بود، گفت: اگر بازیکنی می‌خواهد در رشته تنیس موفق شود، باید تمرینات دشواری پشت سر بگذارد و من هم سخت گیری زیادی در مورد ارغوان داشتم، در حین تمرین من مربی‌اش بودم و بعد از تمرین پدرش، اما به هر حال رابطه پدر و دختری با مربی و شاگردی دشواری‌های خود را دارد. رضایی اضافه کرد: زمانی هم که بین ما اختلاف به وجود آمد، برخی افراد از جمله منصور بهرامی تلاش می‌کردند از این موقعیت به سود خودشان بهره برداری کنند اما خوشبختانه ارغوان متوجه اشتباهش شد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد دخترش بتواند به جمع 10نفر برتر تنیس دنیا برسد زیرا نتیجه گرفتن وی سیلی بزرگی به افرادی خواهد بود که چوب لای چرخ او می‌گذاشتند.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:تنیسور ایرانی الاصل تیم ملی فرانسه,تنیس ایران,ارغوان رضایی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

ژنرال جیاپ، فرمانده ارتش مردمی ویتنام در جنگ با آمریکا و استقلال از فرانسه در سن ۱۰۲ سالگی درگذشت. او که مغز متفکر جنگ‌های پارتیزانی و "قهرمان ملی" ویتنام بود، سال‌های پایانی عمر را در بیمارستان به سر برد.جمعه (۴ اکتبر/۱۲ مهر) ژنرال وونگوئن جیاپ، قهرمان استقلال ویتنام از فرانسه و جنگ ویتنام و آمریکا، در سن ۱۰۲ سالگی درگذشت.

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام امنیتی نوشت: «ژنرال جیاپ ساعت ۶ و ۸ دقیقه به وقت محلی درگذشت.» یک مقام ارتش ویتنام نیز خبر مرگ را تایید کرد.

ژنرال جیاپ از سال ۱۹۴۵ تا ۱۹۸۰ سمت وزیر دفاع ویتنام شمالی را برعهده داشت و چه در دوران مبارزه برای استقلال از فرانسه چه در جنگ طولانی مدت آمریکا و ویتنام به عنوان یکی از فرماندهان ارشد، نقشی کلیدی در جنگ داشت.

children-and-woman-affected-most-in-vietnam-war


جیاپ در دولت هوشی‌مین مدتی به عنوان وزیر کشور نیز فعالیت کرد و فرماندهی ارتش را هم برعهده داشت. او بعد از هوشی مین به عنوان رهبر دوم ویتنام در هر دو جنگ استقلال و جنگ با آمریکا به شمار می‌رفت.

american-copter-flying-in-Vietnam-land



جیاپ که فرزند یک زمین‌دار ورشکسته بود، در خانه‌ی یک خانواده‌ی ثروتمند فرانسوی بزرگ شد و به دور از آموزش‌های کمونیستی در کالج امپراتوری هوئه تحصیل کرد. او در دانشگاه هانوی فلسفه و حقوق خواند و بدون این‌که آموزش علمی نظامی ببیند، پایه‌های ارتش مردمی ویتنام را گذاشت.

american-soldier-enjoying-rain-in-a-river-in-vietnam-war



جیاپ مدتی نیز در دانشگاه فلسفه آموزش داد، اما ترجیح می‌داد به جای مدرس فلسفه یا حقوق‌دان خود را به عنوان "سرباز خودتعلیم‌دیده" معرفی کند. شیوه‌های نظامی که جیاپ در دو جنگ استقلال از فرانسه و جنگ با آمریکا به کار برد، بسیاری از مردم ویتنام را جذب ارتش مردمی کرد.

ill-old-lady-forced-to-hide-in-a-drain-along-with-grandchildren-in-vietnam-war-photographed-by-horst-faas



ژنرال جیاپ از سال ۱۹۳۵ به شکل رسمی وارد حزب کمونیست ویتنام شد و وقتی ۴ سال بعد فرانسه این حزب را غیرقانونی اعلام کرد، برای مدتی به چین گریخت. او در چین به عنوان نماینده‌ی منصوب هوشی‌مین فعالیت می‌کرد و فرماندهی ویت‌کنگ‌ها را عهده‌دار بود.

wounded-blind-american-soldier-in-vietnam-war



سلاح‌های مدرن، مغلوب شیوه‌های پارتیزانی

جیاب به شیوه‌های پارتیزانی در جنگ باور داشت و تاکید داشت که شیوه‌های پارتیزانی، سلاح مدرن را مغلوب خود خواهد کرد. او فرماندهی مهم‌ترین نبردهای ویتنام و آمریکا را برعهده داشت و پیروزی‌های نظامی بسیاری را با فرماندهی خود ثبت کرد.

thousands-of-american-copter-attack-vietnam



وونگوئن جیاب بعد از آن‌که در آخرین هفته‌های جنگ در سال ۱۹۷۳ ارتش تحت فرماندهی‌اش در نبرد "استر" شکست خورد، از مقام فرماندهی ارتش کناره‌گیری کرد.

Vietnamese-soldier-hit-to-another-soldier-suspecting-sabotage



بعدتر در سال ۱۹۸۲ از عضویت در حزب کمونیست ویتنام نیز کناره‌گیری کرد. نامش اما به عنوان یکی از مهم‌ترین قهرمانان نظامی در تاریخ ویتنام باقی مانده است و مدال "ستاره طلایی" که عالی‌ترین نشان افتخار ویتنام است، به او تعلق گرفت.

کاربران ویتنامی توئیتر بلافاصله بعد از اعلام خبر مرگ او در ستایش او توئیت کردند و از او به عنوان "قهرمان ملی مردم" نام بردند.

dw.de

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:فرمانده ارتش مردمی ویتنام,ژنرال جیاپ,جنگ ویتنام و آمریکا,ویتنام در جنگ با آمریکا و استقلال از فرانسه ,قهرمان استقلال ویتنام,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

آرمان‌شهر (در زبان‌های غربی utopia) برای نخستین بار توسط تامس مور در سال ۱۵۱۶ در کتابی به همان عنوان بکار گرفته شد. پیش‌تر مفهوم‌های مشابهی از این واژه در آرای فلاسفه یونان باستان (افلاطون و ارسطو) عرضه شده و در فلسفهٔ اسلامی از آن به عنوان «مدینه فاضله» یاد شده است.

آرمان‌شهرخواهی (utopianism) عبارت است از دلبستگی به ایجاد یا خیال‌پردازی دربارهٔ یک نظم اجتماعی آرمانی.از روزگار افلاطون تاکنون بسیاری از نویسندگان طرح جامعه‌های آرمانی ریخته‌اند و همچنین بسیاری از گروه‌های دینی و بهبودخواهان سیاسی در اروپا کوشش‌هایی برای برپاکردن جامعه‌های آرمانی کرده‌اند.اصل واژه utopia یونانی است و معنی آن «جایی که وجود ندارد» یا «ناکجاآباد» می‌باشد. اتوپیا Utopia واژه­ای است مرکب از OU(او) یونانی به­معنای «نفی» و کلمه­ی TOPOS(توپوس) به­معنای «مکان» می­باشد؛ بنابر­این از لحاظ لغوی به­ معنای «لامکان»می­باشد.آرمان‌شهر نمادی از یک واقعیت آرمانی و بدون کاستی است. همچنین می‌تواند نمایانگر حقیقتی دست نیافتنی باشد. از افلاطون به‌عنوان نخستین فیلسوف آرمان‌گرای اندیشهً غرب نام می‌برند. درواقع آرمان‌شهر با مفهوم ایده افلاطون هماهنگی کامل دارد. این اندیشهٔ وی را می‌توان در رساله جمهوریش یافت. در رساله جمهوری، افلاطون سیاست را به عرصه‌های گسترده‌تری همچون دولت و قانون اساسی بسط می‌دهد. افلاطون خطوط اصلی که برای سازماندهی یک شهر آرمانی لازم است را به تصویر می‌کشد. به همین سبب از وی به‌عنوان بنیانگذار این اندیشه نام برده می‌شود.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:آرمان‌شهر,utopia,تامس مور ,جامعه‌های آرمانی , اتوپیا,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

Софья Васильевна Ковалевская

سونیا کووالوسکایا یا سوفیا کووالسکی (تولد ۱۵ ژانویهٔ ۱۸۵۰ - مرگ۱۰ فوریهٔ ۱۸۹۱) از ریاضی‌دانان برجسته سده نوزدهم است و نخستین ریاضی‌دان بزرگ زن و اولین زنی بود که در شمال اروپا به مقام استادی کامل رسید. او همچنین از اولین زنانی بود که در یک روزنامهٔ علمی به عنوان ویرایشگرکار می‌کرد.

Планета Софьи Ковалевской

سوفیا ریاضیات را در ۱۲ سالگی بدون هیچ معلمی به صورت خودآموز شروع کرد. پدرش به دلیل فقر، کاغذهای چرکنویس درهمی از معادلات دیفرانسیل و انتگرال را به جای کاغذ دیواری بر دیوار خانه چسبانده بود و سوفیا با سه سال تلاش توانست معنی آنها را کشف کند.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:سونیا کووالوسکایا,سوفیا کووالسکی,ریاضی‌دانان,نخستین ریاضی‌دان بزرگ زن,شمال اروپا,مقام استادی کامل,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

داروی ضد درد حاوی گچ، دارو لاغری حاوی آرسنیک و داروی افزایش قدرت جنسی پر از آب. خرید و فروش داروهای تقلبی مرگبار در سرتاسر دنیا در حال افزایش است و به یک جنایت سازمان یافته تبدیل شده است.متقلبان دارو با فروش داروهای تقلبی سالانه در سرتاسر دنیا در آمدهای میلیاردی به جیب می‌زنند. آنها اجناس خود را بیشتر در اینترنت یا زیر میزی به فروش می‌رسانند. این داروها اکثرا بدون تاثیر هستند، اما در مواردی می‌توانند خطرناک و کشنده باشند. تنها در قاره آفریقا سالانه حدود ۷۰۰ هزار نفر جان خود را به دلیل استفاده از داروهای تقلبی مالاریا و سل از دست می‌دهند.

کشف بیش از یک میلیون داروی تقلبی در آلمان

خرید و فروش داروهای تقلبی در سرتاسر دنیا در حال افزایش است؛ همچنین در کشور آلمان. به گفته روت هالیتی، مامور اداره گمرک شهر کلن، در نیمه نخست سال ۲۰۱۳ گمرک آلمان بیش از یک میلیون داروی تقلبی، از جمله قرص، پودر و آمپول، کشف کرده است.

تولید این داروها معمولا در سرتاسر دنیا در آزمایشگاه‌هایی در حیات خلوت یا در پارکینگ خودرو‌ها صورت می‌گیرد. اما بیشتر این مکان‌ها در کشورهای آسیای شرقی هستند. از طریق فرودگاه بین‌المللی فرانکفورت آلمان محموله‌های زیادی وارد می‌شوند که از کشورهای غیر اروپایی می‌آیند. در آنجا ماموران گمرک سالانه حدود ۹۰ تن پست هوایی مورد بازرسی قرار می‌گیرند. آنها نخست یک نگاه کلی به بسته‌ها می‌‌اندازند، اما اگر در بسته‌ای دارویی مشکوک دیدند، مواد داخل آن را در آزمایشگاه بررسی می‌کنند.

در سطح جنایات سازمان‌یافته

افرادی که با داروهای تقلبی تجارت می‌کنند، کلاهبرداران کوچکی نیستند. در حال حاضر خرید و فروش داروهای تقلبی تبدیل به یک تجارت جهانی و برنامه ریزی شده است. روت هالیتی می‌گوید: «این چیزی است که ما تنها از جنایات سازمان یافته خرید و فروش مواد مخدر می‌شناسیم.»

مقررات اتحادیه اروپا برای مقابله با متقلبان دارو

برای مقابله با شبکه جهانی خلافکاران، ادارات امنیتی ۱۰۰ کشور مختلف در سال جاری به مدت یک هفته حمل و نقل بین‌المللی را زیر نظر گرفتند. در این کنترل، حدود ۲۰۰ فرد منظنون دستگیر شدند.
 اتحادیه اروپا نیز برای مقابله با خرید و فروش داروهای تقلبی در سال ۲۰۱۰ مقرراتی را تعیین کرد. بر اساس آن، قرار است که از سال ۲۰۱۷ به بعد هر دارویی یک کد امنیتی داشته باشد. بدین طریق می‌توان دارو و تولید کننده را شناسایی کرد.

اما مشکل اینجاست که این مقررات شامل داروهایی که در اینترنت خرید و فروش می‌شوند، نمی‌شود. بر اساس داده‌های سازمان بهداشت جهانی، از هر دو دارویی که در اینترنت به فروش می‌رسد، یکی تقلبی است.

مدفوع موش و مواد سمی در این داروها

داروهای قلبی، داروی کاهش‌دهنده فشار خون و حتی داروی ضد ایدز از جمله این داورها هستند. این داروهای تقلبی اکثرا در شرایط شدیدا غیربهداشتی تولید می‌شوند. برای مثال در برخی از آنها حتی مدفوع موش پیدا می‌شود. تولید کنند‌ه‌ها حتی آنقدر بی‌رحم هستند که از سر لاقیدی مواد سمی نیز به آنها می‌افزایند.

یکی از موارد وحشتناک در این‌باره در کشور نیجر رخ داده بود. سازمان بهداشت جهانی خبر داد که در اواسط سال‌های ۹۰ در این کشور حدود ۲۵۰۰ نفر پس از استفاده از داروی تقلبی واکسن مننژیت، جان خود را از دست دادند.

 

DW.DE

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:خرید و فروش داروهای تقلبی,داروی افزایش قدرت جنسی پر از آب,داروی ضد درد حاوی گچ,دارو لاغری حاوی آرسنیک,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

انوشه انصاری متولد ۲۱ شهریورماه ۱۳۴۵ در مشهد است. وی در سال ۱۳۶۳ به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد. انوشه مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ مهندسی الکترونیک و علوم رایانه (EECS) از دانشگاه جورج میسون و مدرک کارشناسی ارشد خود را در زمینه مهندسی الکترونیک از دانشگاه جورج واشنگتن اخذ کرده‌ و دارای کارشناسی ارشد در رشته نجوم نیز می‌باشد.  

خداحافظ زمین!

  او در سال ۲۰۰۰ ازسوی مجله زن شاغل به‌عنوان کارآفرین برتر شناخته شده‌است. او از بنیان‌گذاران یک شرکت مخابراتی در آمریکا به نام تی.تی.آی (TTI) بوده است.

 انوشه انصاری به همراه برادر همسرش در سال ۲۰۰۳ (میلادی) جایزهٔ ۱۰میلیون‌دلاریِ سالیانهٔ «انصاری اکس-پرایز» (Ansari X-prize) را بنیان نهاد. هدف از این جایزه تشویق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و ورود به بازار سفرهای فضایی است که تا پیش از این در انحصار تعداد انگشت‌شماری از دولت‌ها بوده‌ است.

 انوشه همیشه عاشق فضا و فضانوردی و درپی راه یافتن به فضا بوده‌ است.  

انوشه انصاری پیش از پرواز

  در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ (۸ مه ۲۰۰۶)، سازمان فضایی روسیه به‌ طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری به‌عنوان نخستین زن گردشگر فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز به مدار زمین سفر خواهد کرد. پس از رد صلاحیت دایسوکه انوموتو، گردشگر ژاپنی به دلایل پزشکی و جا ماندن او از مأموریت سایوز تی‌ام‌ای-۹، قرار شد انوشه انصاری در ۲۳ شهریور ۱۳۸۵ با این گروه همراه شود.

 وی نخستین فضانورد ایرانی ونخستین زن کیهان‌گرد و چهارمین نفری است که هزینهٔ سفر فضایی خود را پرداخت کرده‌است. او همچنین پس از عبدالاحد مومند فضانورد افغان دومین فضانورد فارسی‌زبان است. انصاری ترجیح می‌دهد درمورد خود از عنوان «فضانورد همراه» به‏‏ جای واژهٔ «گردشگر فضایی» استفاده کند.

 فضاپیمای سایوز حامل انوشه انصاری، فرمانده روسی میخاییل تیورین، و مهندس پرواز اسپانیایی-آمریکایی، مایکل لوپز الگریا در صبح روز دوشنبه ۱۸ سپتامبر سال ۲۰۰۶ از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان به فضا پرتاب شد و بدین ترتیب مأموریت سایوز تی‌ام‌ای-۹ آغاز گشت. دو روز پس از قرار گرفتن در مدار زمین، فضاپیمای سویوز در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۶ با موفقیت به ایستگاه بین‌المللی فضایی ملحق شد و اقامت ۹روزهٔ انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز شد.

 سرانجام پس از ۹ روز اقامت و پژوهش در ایستگاه بین‌المللی فضایی، انوشه انصاری در سحرگاه ۷ مهر ۱۳۸۵ مصادف با ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۶ میلادی به همراه پاول وینوگرادف روسی و جفری ویلیامز آمریکایی، دو تن از فضانوردان ساکن ایستگاه، به زمین بازگشت و پس از فرود وی در ۹۰کیلومتری شمال آرکالیک در قزاقستان با استقبال گرم خانواده‌اش، ازجمله همسرش حمید و مقامات محلی و مسئولان سازمان فضایی روسیه مواجه شد. وی پس از معاینات پزشکی، با بالگرد برای مراسم خوش‌آمدگویی به شهر قُستانای (در قزاقستان) منتقل شد.  

نشان رسمی پرواز انوشه انصاری مزین به پرچم و نقشه ایران

  انوشه انصاری در طول ۹ روز اقامت خود در ایستگاه بین‌المللی فضایی مجموعه آزمایش‌هایی را در زمینه علل کم‌خونی، تأثیر تغییرات ماهیچه‌یی بر کمردرد وتأثیر تشعشعات فضایی برروی فضانوردان ساکن در ایستگاه بین‌المللی فضایی و گونه‌های میکروبی که در آن ایستگاه پرورش داده شده‌اند به سفارش آژانس فضایی اروپا انجام داد.

  استقبال سازمان فضایی ایران از سفر انوشه

 سازمان فضایی ایران به عنوان متولی بخش فضا در کشور هم در آستانه سفر انصاری به ایستگاه فضایی ضمن حمایت از فعالیت‌ها و خدمات ارزنده وی در ترویج و توسعه فن‌آوری فضایی، پرواز وی به ایستگاه بین‌المللی به عنوان تنها جایگاه استقرار انسان در فضا را افتخاری غرور‌آمیز برای تمام ایرانیان توصیف و تصریح کرد: « این زن دانشمند و علاقمند ایرانی با اراده بزرگ و بلند، تلاشی را آغاز کرده است که افق‌های جدیدی به روی بشریت خواهد گشود. پرواز ایشان به ایستگاه بین‌المللی به عنوان تنها جایگاه استقرار انسان در فضا، افتخاری بس غرور‌آمیز برای تمام ایرانیان خواهد بود اما نباید تاثیر شگرف خدمات و فعالیت‌های ایشان در رونق فعالیت‌های فضایی در مقیاس عمومی و در سطح بین‌المللی را فراموش کرد.»

 به گزارش ایسنا، انوشه انصاری در گفت‌و‌گوها و مصاحبه‌هایی که قبل و حین سفر فضایی خود داشت همگان را به حراست از سیاره‌ای که خانه مشترک همه ماست، دعوت کرد و در حالی که برخی رسانه‌های خبری غربی در تلاش برای پنهان کردن ملیت ایرانی وی بودند، انوشه انصاری سفر خود را افتخاری برای تمامی هموطنانش خواند.

  

انوشه انصاری در محل مخصوص سرنشین در فضاپیمای سایوز

  انوشه انصاری هم مانند سایر گردشگران فضایی در معرض این انتقاد بود که به عنوان یک ثروتمند، پول هنگفتی را صرف یک ماجراجویی شخصی کرده است؛ انوشه که در طول سفر فضایی خود نه به عنوان یک گردشگر که به عنوان یک دانشمند و کیهان نورد ظاهر شده در آستانه سفر فضایی خود در وبلاگش به این انتقادها پاسخ داده است:

 پول من از کجا آمده ؟ به شما می‌گم. از کار سخت از ریسک‌هایی غیر قابل باور و فداکردن خیلی از چیزها که من و خانوادم برای به دست آوردن هدف مشترکمون از دست دادیم

آیا ما حق داریم با پولی که به سختی به دست آوردیم چنین کنیم ؟ من فکر کنم این اجازه رو داشته باشیم! اما آیا این به معنی اونه که من نسبت به آن چه در جهان اطرافم می‌گذرد بی تفاوتم و به آنها اهمیت نمی‌دهم ؟ خب اگر اینطور فکر می‌کنید، بد نیست بیشتر من را بشناسید و خودتان تصمیم بگیرید.

 من مایلم بخشی از طرز تفکرم رو در معرض قضاوت شما قرار بدم. بخشی از نگاه من به زندگی که مربوط به تصمیم‌گیری برای پولهاتونه. من می‌خواهم به شما بگم که چطور می‌تونید برای خرج کردن ثروت خودتون فکر کنید تا مابه‌ازای اون تغییری بزرگ به وجود بیارید. تغییری بزرگ!

 بیایید فرض کنیم شما دلتون می خواد به درمان سرطان کمک کنید. آیا شما برای بیمارها دوا می‌خرید یا مراکزی برای حمایت از بیمارهای سرطانی می‌سازید؟ آیا این هزینه رو به یک دانشگاه می‌پردازین تا روی سرطان تحقیق کنند؟ یا اینکه دنبال بزرگترین عامل شکل‌گیری سرطان هستین و سعی می‌کنین اون رو ریشه‌کن کنید؟  

3، 2، 1، بزن بریم!

 می‌ بینید که راه‌های زیادی برای مواجهه با این مساله وجود داره و این دست شماست که کدوم راه رو انتخاب کنید. ممکنه راهی رو انتخاب کنید که منجر به کمک به یک گروه کوچک و در یک زمان محدود بشه و یا تصمیم به انجام کاری زمان‌برو پرهزینه بگیرید که به شناخت و حل عمومی مشکل سرطان کمک می‌کنه. من شخصا راه دوم رو که انجام فعالیت‌های اساسی برای شناخت و حل ریشه‌یی مشکله، انتخاب می‌کنم.

 من به بچه های گرسنه غذا نمی‌دم نه به این دلیل که گرسنگی اونها برام مهم نیست بلکه به این دلیل که غذا دادن به 100، 1000 یا 100 هزار نفر مشکل رو حل نمی‌کنه. در حالیک ه یکی از ریشه‌های اصلی گرسنگی به مسائلی مثل خشکسالی و استفاده از روش های غلط کشت و کار بر می‌گرده و شما می‌دونید که تحقیقات فضایی چه کمک عظیمی به ایجاد تغییر در شرایط کشت وازبین بردن آفت از محصولات کشاورزی می‌کنه؟

  

در راه رسیدن به ایستگاه فضایی بین المللی

  دانشمندان فضایی ممکنه متخصص میکروبیولوژی، مهندسی، علوم تغذیه، شیمی، گیاه‌شناس یا موارد دیگری باشند که با هم همکاری می‌کنند تا راه‌هایی رو پیدا کنند که به رشد بهتر در زمین و مدار منجر بشه. آنها به دنبال راهی هستند تا بتونند مواد خام قابل بازیافت رو برای استفاده در زمین یا ماه و یا سایر سیارات به دست بیارند و به راه حل‌هایی برای حفظ محیط زیستمون برسند.

 من امیدوارم بتونم مردم بیشتری رو تشویق کنم تا وارد این شاخه‌های علمی شده و راه هایی رو پیدا کنند تا محصولات رو از خطر نابودی محافظت کنند و راههای بهتری رو پیدا کنند که مردم هیچوقت گرسنه نباشند.

 در عین حال ممکنه شما هم با من هم عقیده باشید که بخشی از گرسنگی به دلیل وقوع جنگ‌هاست. من علاوه بر این فکر می‌کنم بسیاری از مردم به گرسنگی دچار می‌شوند نه تنها برای اینکه کمبود غذا یا کمکهای بین‌المللی برای آنها وجود داره بلکه به این دلیل که سیستم‌های مناسب و درستی برای رسوندن غذا به دست بچه‌های گرسنه وجود نداره.

  

استقبال ساکنان ایستگاه از فضانوردان در بدو ورود

  تنها راهی که برای حل این مشکل وجود داره اینه که آموزش کاملی برای جوان‌ها مهیا کنیم تا به متفکرین آزاد اندیشی تبدیل شده، که اصول و استانداردهای اخلاقی اونها رو دیگران ننوشته اند و مردمانی هستند که موقعی که نیاز به تغییر رو احساس می‌کنند، برای انجام دادن این تغییرات اساسی آماده هستند و این پیامیه که من قصد دارم به گوش مردم جهان برسونم.

 من از بنیادها و موسساتی مثل X-Prize و ASHOKA حمایت می‌کنم به این دلیل که آنها به دنبال تغییرات کوچک در جوامع کوچک نیستند بلکه آنها در پی ایجاد تغییراتی بزرگ در جهان و ساختن محلی بهتر برای زندگی مردمند.

 بهای یک رویا چقدر است...؟ برای من گذاشتن پول و تمام زندگی‌ام در جایی که لازم است.»  

انوشه انصاری با پیراهنی مزین به پرچم ایران

  انوشه انصاری، نمادی راستین از اراده سترگ ایرانی توانست با سفر به تنها جایگاه استقرار انسان در فضا علاوه بر تحقق رویای سال‌های کودکی و نوجوانی خود و ثبت جایگاهی در خور ایران در تاریخ کیهان‌نوردی به نمادی از تلاش و پایداری در راه اهداف بزرگ تبدیل شود، اگر چه نباید تاثیر شگرف خدمات و فعالیت‌های وی را در رونق فعالیت‌های فضایی در مقیاس عمومی در سطح بین‌المللی فراموش کرد.

 امید می‌رود چنین حرکت‌های پیشتازانه‌ای در زمینه گسترش علوم، انگیزه‌ای برای نخبگان و اندیشمندان جوان باشد تا روند امیدبخش حرکتشان در عرصه علم و فن‌آوری‌های نوین در مقطع کنونی را که به حق رنسانسی در تاریخ تحولات علمی کشور لقب گرفته با اراده و تلاشی دوچندان دنبال کنند.

تصاویری از انوشه انصاری در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:انوشه انصاری,فضا ,دانشمند و کیهان نورد,سازمان فضایی ایران, ایستگاه بین‌المللی فضایی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

The Past (Le Passe) Movie Poster

رییس کمپانی «سونی پیکچرز کلاسیک» گفت: «به عقیده‌ ما و آکادمی اسکار، ایران بهترین کشور برای ارائه «گذشته» در رقابت‌های اسکار است.»

 به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «مایکل بارکر» طی مصاحبه‌ای در فضای مجازی و ایمیلی با ایسنا به برخی از سوال‌های مطرح شده درباره‌ی فیلم «گذشته»ی‌ اصغر فرهادی پاسخ گفت، در این مصاحبه مدیر این کمپانی نسبت به موفقیت جدیدترین اثر این کارگردان ایرانی، بسیار امیدوار است.

 «گذشته» بیش از «جدایی» با واکنش‌های احساسی مخاطبان آمریکایی مواجه شده است

 ایسنا در ابتدا از «رییس کمپانی سونی پیکچرز کلاسیک» پرسید که «شما به عنوان پخش‌کننده بین‌المللی فیلم «گذشته»، اکران جهانی این فیلم را تاکنون چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و واکنش‌ مخاطبان بین‌المللی به این اثر چطور بوده است؟ که او پاسخ داد: «به عقیده‌ی منتقدان آمریکای شمالی، «گذشته» در جشنواره کن امسال محبوب‌ترین فیلم بود. نقدها آن‌قدر با اشتیاق نوشته شده‌اند که به ما این اطمینان را داد که این فیلم زمان اکران در ماه دسامبر با استقبال مخاطبان آمریکایی روبرو خواهد شد.استقبال از «گذشته» در جشنواره فیلم «تلوراید» که دو هفته پیش در آمریکا برگزار شد، حتی از نمایش «جدایی نادر از سیمین» در دو سال پیش در همین فستیوال هم بهتر بود. بسیاری از اعضای آکادمی اسکار از جمله «مایکل‌مور» کارگردان، «رالف فینز» بازیگر،«کتلین کندی» تهیه‌کننده فیلم‌های «استیون اسپیلبرگ» و «فرانک مارشال» تهیه‌کننده بنام سینما در جمع تماشاچیان بودند و واکنش مثبتی به فیلم داشتند. دو هفته پس از آن، این فیلم به عنوان یکی از فیلم‌های انتخاب شده برای شب افتتاحیه جشنواره بین‌المللی فیلم «تورنتو» به نمایش درآمد. طی این مراسم که در سینمای مجلل «الگین» برگزار شد، باز هم پس از نمایش فیلم تمام 1200 نفر حاضران به احترام آقای فرهادی ایستادند و وی را تشویق کردند. «گذشته» حتی بیشتر از «جدایی» با واکنش‌های احساسی مخاطبان آمریکایی مواجه شده است. وقتی اکران این فیلم در دسامبرآغاز شود، ما انتظار یک موفقیت بزرگ را داریم. «گذشته» در بسیاری از سینماهای سرتاسر آمریکا به روی پرده خواهد رفت.»

 امیدواریم ایران،«گذشته» را به اسکار معرفی کند

 مایکل بارکر در پاسخ به سوال دومی که حول موضوع معرفی «گذشته» به آکادمی اسکار برای شرکت در بخش بهترین فیلم خارجی بود، پاسخ داد:«ما واقعا امیدواریم ایران «گذشته» را به عنوان نماینده خود به بخش بهترین فیلم خارجی اسکار معرفی کند. ما بر این باوریم که اگر این فیلم در این بخش شرکت کند، به فهرست پنج نامزد نهایی راه پیدا می‌کند. 

بقیه در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:گذشته,سونی پیکچرز کلاسیک,آکادمی اسکار,اصغر فرهادی,جدایی نادر از سیمین,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

معجزه‌ای که تیم ملی کشتی آزاد ایران انتظارش را می‌کشید در میدان جهانی بوداپست به وقوع پیوست و با راهیابی عزت‌الله اکبری به فینال وزن 74 کیلوگرم، تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از 11 سال بار دیگر قهرمان جهان شد.

day2

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در روز پایانی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان کشتی‌گیران وزن 74 کیلوگرم به میدان رفتند. این در حالی بود که روس‌ها تا پایان 6 وزن اول 7 امتیاز از ایران پیش بودند و قهرمانی ایران در آن زمان چیزی شبیه معجزه بود اما این اتفاقات یکی یکی رخ داد تا با پیروزی 4 بر 3 عزت الله اکبری مقابل رشید قربان اف ازبکستانی و راه یابی این کشتی‌گیر به فینال، ایران توانست سرانجام فرمانروایی روس‌ها را سرنگون کند و پس از 11 سال دوباره آقای کشتی جهان شود.

عزت‌الله اکبری در جام جهانی کشتی آزاد تهران

  آخرین باری که ایران قهرمان جهان شده بود به سال 2002 و مسابقات جهانی تهران بازمی‌گشت و حالا پس از 11 سال جام قهرمانی دوباره به خانه برمی‌گردد. این، پنجمین قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهان است. همچنین تیم ایران پس از 48 سال در خارج از خانه قهرمان جهان شد.

 به گزارش ایسنا، مسابقه‌های جهانی 1961 یوکوهاما، 1965 منچستر، 1998 تهران و 2002 تهران چهار عنوان قهرمانی پیشین ایران در مسابقه‌های جهانی هستند.

Pre-Finals1

 اما در رقابت‌های وزن 74 کیلوگرم شکست کاباهر هوبژتی از روسیه مقابل یاداو از هند اولین حادثه بزرگ بود که ایران انتظارش را می‌کشید. باخت این کشتی‌گیر هندی مقابل جردن باروفس قهرمان جهان و المپیک از آمریکا باعث شد تا نماینده روس‌ها بدون هیچ بردی حذف شود. در این شرایط ایران تنها به مدال عزت‌الله اکبری (به هر رنگی هم که باشد) احتیاج داشت تا قهرمان جهان شود. اکبری که پیش از این تجربه بین‌المللی بسیار کمی داشت و تنها در آسیا برنز گرفته بود، قدم به قدم پیش رفت و اوج گرفت.

   او ابتدا الکساندر بورکا از مولداوی را 10 بر 2 برد سپس یاکوب ماکاراشویلی از گرجستان را 7 بر صفر شکست داد و مقابل مورا بلانکو از کوبا هم 5 بر 2 پیروز شد. تاکاتانی از ژاپن قربانی بعدی جانشین صادق گودرزی بود (با نتیجه 6 بر 4) تا ملی‌پوش 74 کیلوگرم ایران خود را در نیمه نهایی ببیند.

 اکبری در نیمه نهایی هم با نتیجه 4 بر 3 رشید قربان‌اف از ازبکستان را برد و فینالیست شد.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب: تیم ملی کشتی آزاد ایران,قهرمانی جهان,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 ... 80 81 82 83 84 ... 233 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , scientific.alborz.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com