جندی شاپور (البرز)

علمی فرهنگی

نوشیدنی چای به جرات محبوب ترین نوشیدنی جهان است. نوشیدنی ای که بر حسب اتفاق در چین کشف شده است.این نوشیدنی در بسیار از کشورها به حدی از محبوبیت رسیده است که ساخت و پرداخت آن با مناسبات آیینی در هم پیچیده است.در ایران، ترکیه و کشورهای عربی تقریبا روز بدون چای را نمی توان متصور شد و جالب این است که این کشورها از پر مصرف ترین کشورهای مصرف کننده چای هستند.
البته فرهنگ مصرف چای و نوع دم کردن آن هم در سرانه مصرف مهم هستند. در کشور ما مصرف چای سیاه رواج دارد البته مصرف چای سبز نیز با کشف خواص درمانی آن رواج پیدا کرده است.اما در کشوری مثل ترکیه نوشیدن چای با استکان و نعلبکی مخصوص حتی وارد جاذبه های گردشگری شده است البته در کشور ما نیز قهوه خانه ها که در واقع جایی برای نوشیدن چای هستند! هم در ارایه نوعی خاص از مناسک چای نوشی نقش دارن که می تواند جاذبه گردشگری باشد.جدول زیر نمایان گر چایخور ترین مردم دنیا است که بر اساس مصرف سرانه در سال تنظیم شده است.

دیف

کشور

مصرف سرانه (کیلوگرم)

1

ایرلند

2.71

2

لیبی

2.65

3

کویت

2.29

4

انگلیس

2.28

5

قطر

2.23

6

عراق

2.20

7

ترکیه

2.17

8

ایران

1.43

9

هنگ کنگ

1.36

10

مراکش

1.34

خبرآنلاین

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:محبوب ترین نوشیدنی جهان,چای ,استکان و نعلبکی,چایخور ترین مردم,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 آی‌پد مینی

پنج محصول با طراحی‌ باورنکردنی استیو جابز که هنوز آنها را ندیده‌ایم!

 

زمزمه‌های معرفی آی‌پد مینی در اواخر همین سال میلادی چندین ماه است که به گوش می‌رسد. می‌دانیم که اپل قصد ندارد بازار تبلت‌های هفت اینچی را به گوگل و آمازون بسپارد و دوست دارد با محبوبیت آیپد و اکوسیستم غنی iOS با ساخت آیپد مینی به جنگ نکسوس ۷ و کیندل فایر اچ‌دی برود. استیو جابز در ابتدا تبلت‌های هفت اینچی را غیر قابل استفاده و مضحک می‌خواند اما تجربه نشان داده‌است که او در طول زمان نظر خود را عوض می‌کرد؛ به طور مثال در ابتدای عرضه آیپاد جابز معتقد بود که نباید صفحه نمایش بزرگتری را برای آیپاد قرار داد چرا که کسی دوست ندارد روی آن ویدئو تماشا کند. اما طی چند سال بعد اپل آی‌پادتاچ را عرضه کرد که نشان می‌داد جابز تغییر عقیده داده است.

در مورد آی‌پد هم همین موضوع برقرار است و شایعات حاکی از آن است که جابز در اواخر عمرش از ایده آی‌پد کوچک‌تر استقبال کرده بود.

 



 اتومبیل iCar

 

پنج محصول با طراحی‌ باورنکردنی استیو جابز که هنوز آنها را ندیده‌ایم!

 

استیو جابز همواره رابطه عجیبی با ماشین‌ها داشت؛ شاید بدانید که اتومبیل مورد علاقه او یعنی مرسدس بنز SL55 AMG برخلاف قوانین کالیفرنیا هیچ‌گاه پلاک نداشت و هر شش ماه نیز ماشین خود را با مدل مشابه جدید تعویض می‌کرد.

به گفته مدیرعامل J.Crew و یکی از مدیران اپل "میکی درکسلر” جابز علاقه داشت که وارد صنعت خودروسازی و طراحی خودرو شود. درکسلر می‌گوید: "به صنعت خودروسازی نگاه کنید؛ این یک تراژدی در امریکا است. چه کسی این ماشین‌ها را طراحی می‌کند؟ رویای استیو جابز پیش از مرگش این بود تا iCar را طراحی کند. احتمالاً با iCar نیمی از سهم بازار متعلق به اپل می‌شد. هرچند که جابز هیچ‌گاه آن را طراحی نکرد.”

 


بقیه در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:استیو جابز,آیفون ۵ ,اپل,Spaceship Campus,دانشگاه کشتی فضایی ,ساختمان کوپرتینو,صنعت خودروسازی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

هنر نقاشی بر روی دست.جندی شاپور البرز

هنر نقاشی بر روی دست.جندی شاپور البرز

 

 

بقیه در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:هنر,نقاشی, نقاشی بر روی دست,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

آرامگاه همایون یا همایون تمب آرامگاه همایون است که به نصیر الدین همایون مشهور بود، او دومین پادشاه امپراتوری مغولی هند یا گورکانیان هند بود. این مقبره در منطقه نظام الدین و در مزکز شهر دهلی قرار دارد.

این بنا مربوط به قرن شانزدهم میلادی است و از جاذبه‌های گردشگری پایتخت هند به‌حساب می‌آید. آرامگاه همایون اولین باغ ایرانی ساخته شده در شبه‌قاره هند است.همایون دومین پادشاه گورکانی هند پس از پانزده سال که در دربار ایران پناهنده بود به کمک شاه طهماسب اول به کشورش بازگشت و به طور ناگهانی پس از چندماه از دنیا رفت. گفته می‌شود با شنیدن صدای اذان به سرعت از پله‌های کتابخانه‌اش پایین آمد که سقوط کرد و جان سپرد. او به هنر و علوم عشق می‌ورزید و در کتابخانه‌اش شمار زیادی از هنرمندان نقاش، خوشنویس، تذهیب‌کار و صحاف ایرانی و هندی را گرد آورده بود که به کار تولید و تکثیر آثار علمی و نسخه‌های نفیس هنری اشتغال داشتند. او در بازگشت به هند، گروهی از هنرمندان ایرانی را با خود به همراه برد. بنا بر این شگفت انگیز نیست که این مقبره و بناهایی که بعدها در هندوستان ساخته شد مانند تاج محل از الگوهای ایرانی و میراث معماری هند و ایران بهره گرفته باشد.همسر وی حمیده بانو بیگم که در ایران با معماری ایرانی آشنا شده بود با الهام از مقابر ایرانی و فضای چهار باغ یا باغ جنت آرامگاه همایون را در سال ۱۵۶۲ یک سال پس از مرگ همایون آغاز و پس از هشت سال (نه سال پس از مرگ همایون) به پایان رساند.معماران این باغ پدر و پسری بودند که از هرات به دهلی آورده شده بودند به نام‌های سید محمد بن میرک غیاث الدین و پدر وی میرک غیاث الدین.معماری هند از زمان همایون بیش از پیش رنگ و بوی ایرانی یافت. همایون که شیفته فرهنگ و هنر ایرانی بود در همه شئوون از جمله معماری تحت تأثیر هنرمندان ایرانی قرار گرفت. آرامگاه همایون مانند سایر آثار معماری دوره گورکانی هند دارای عناصر فراوان معماری ایرانی است با این تفاوت که در کنار به کار رفتن کاشی‌کاری به رسم هندیان تخته‌سنگ‌هایی نیز در بنا به کار رفته‌است. تأثیر معماری ایرانی به بهترین وجهی در بنای آرامگاه همایون مشهود است. این بنا که یکی از ایرانی‌ترین بناهای هند است دارای کاشی‌کاری مختلط و ترکیب پیچیده شاه‌نشین‌های قوسی شکل و گنبدهای باریک است. این مقبره عظیم با سنگ سرخ تزئین و باغ آن کاملاً شبیه چهارباغ اصفهان است.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:آرامگاه همایون ,الگوهای ایرانی,اولین باغ ایرانی,معماری ایرانی ,بناهای هند ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

getty-697.jpg

دستاورد تازه محققان آفریقای جنوبی و آمریکا می‌تواند تحول عظیمی را در شیوه زندگی معلولان سراسر جهان ایجاد کند.

 به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، هنگامی که ریچارد وان، صنعتگر آفریقایی بیشتر انگشتان دست راست خود را طی یک سانحه صنعتی از دست داد، تلاش کرد تا با ساخت انگشت پروتز برخی از قابلیت‌های خود را بدست آورد.وی با کمک ایوان اوون که پیش از آن یک تکیه‌گاه دست مکانیکی را ساخته و در اینترنت قرار داده بود دست به ساخت نمونه پیش ساخت زده که قابل سازگاری با دست افراد معلول است.وان و اوون با وجود هزاران کیلومتر اختلاف مسافت با استفاده از ایمیل به تبادل تصویر و طرحها پرداختند. برای ساخت این انگشت مصنوعی، وان یک نمونه پلاستیکی از دست خود را ساخته و برای اوون ارسال کرد تا نتایج بدست آمده در یک جهت قرار داشته باشد.نمونه پیش ساخت کنونی با یک پایه بر روی دست قرار گرفته که مانند یک دستکش عمل می‌کند. خود این انگشت از یک بازوی اهرم محکم، قرقره و نوک انگشت با یک پد چنگالی تشکیل شده است.اگرچه این رویکرد بسیار ساده‌تر از دیگر انگشتهای پروتزی مانند محصول شرکت Touch Bionics بوده اما تاکنون از هزینه ساخت کمتری برخوردار بوده و توانسته توانایی وان را برای برداشتن اجسام بهبود ببخشد.این طراحان اکنون در تلاش برای افزایش سرمایه برای ارتقای محصول خود بوده و بجای ثبت آن به عنوان یک اختراع قصد دارند این طراحی را بطور رایگان در اختیار دیگر افراد برای بهره‌برداری از پژوهش قرار دهند.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:انگشت مصنوعی ارزان ,افراد معلول,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

ایستگاه فضایی بین المللی.جندی شاپور البرز

( International Space Station) یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از ۱۵ کشور ساخته می‌شود. این ایستگاه فضایی در مدارزمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری از سطح زمین در حرکت است. سرعت آن در مدار معادل ۲۷٬۷۰۰ کیلومتر بر ساعت است، که به این ترتیب روزی ۱۵ بار به دور سیاره زمین گردش می‌کند.

ساخت این ایستگاه فضایی هنوز ادامه دارد و تکمیل آن برای سال ۲۰۱۰ پیش‌بینی شده است. پس از تکمیل، ایستگاه فضایی بین‌المللی ۴۵۰ تُن وزن خواهد داشت، و ۱۲۰۰ متر مکعب فضای کار، پژوهش و زندگی برای فضانوردان فراهم خواهد آورد ایستگاه فضایی بین‌المللی در شب بصورت ستاره‌ای متحرک با چشم غیرمسلح قابل رؤیت است.این ایستگاه محصول همکاری مشترک سازمان ناسا، سازمان فضایی روسیه، سازمان فضایی اروپا،سازمان فضایی ژاپن، و سازمان فضایی کانادا است. سازمان فضایی برزیل از طریق همکاری با ناسا با این برنامه مشارکت می‌کند. سازمان فضایی ایتالیا، هم به عنوان یک عضو فعال در سازمان فضایی اروپا، و هم بطور مستقل در برنامه ایستگاه فضایی مشارکت می‌کند. سازمان فضایی چین نیز علاقه خود را برای پیوستن به جمع مشارکت‌کنندگان، به ویژه از طریق همکاری با سازمان فضایی روسیه اعلام داشته است.

ایستگاه فضایی بین المللی.جندی شاپور البرز

ایستگاه فضایی بین‌المللی در حقیقت فرزند و ترکیبی از چندین پروژه فضایی است که قبلاً توسط کشورهای مختلف برنامه‌ریزی شده بود. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به ایستگاه فضایی میر-۲ (روسیهایستگاه فضایی آزادی (آمریکاآزمایشگاه فضایی کلمبوس (اروپا) و آزمایشگاه فضایی کیبو (ژاپن) اشاره کرد.حضور فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی از آغاز نخستین ماموریت در ۱۲ آبان۱۳۷۹ تاکنون بدون وقفه ادامه داشته است. این ایستگاه در حالت عادی ظرفیت سه سرنشین دائمی را دارا است، اگرچه هنگام اتصال فضاپیماها و ورود اردوهای جدید، تعداد فضانوردان درون ایستگاه بطور موقت تا ۱۰ نفر هم افزایش می‌یابد. یک فروند فضاپیمای سایوز با ظرفیت ۳ نفر بطور دائمی برای تخلیه اضطراری ایستگاه در هنگام خطر به آن متصل است. پس از تکمیل ایستگاه در سال ۲۰۱۰، ظرفیت عادی آن به ۷ نفر خواهد رسید، که این تعداد برای انجام تمام پژوهش‌ها و آزمایش‌های برنامه‌ریزی شده ضروری استدر ابتدای کار ایستگاه، سرنشینان آن از سازمان‌های فضایی روسیه و آمریکا انتخاب می‌شدند، تا اینکه در ژوئیه ۲۰۰۶ یک فضانورد آلمانیسازمان فضایی اروپا، در قالب اردوی ۱۳ به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرد. تاکنون روی هم رفته فضانوردانی از ۱۶ کشور جهان در این ایستگاه اقامت کرده‌اند؛ این تعداد شامل ۵ توریست فضایی نیز هست؛ انوشه انصاری در روز ۲۷ شهریور۱۳۸۵ به ایستگاه فضایی بین‌المللی وارد شد و ۹ روز در آن اقامت داشت در حال حاضر فضاپیماهای سایوز، پروگرس، شاتل فضایی، و فضاپیمای ترابری خودکار مسئولیت رساندن سرنشین، خدمات و پشتیبانی را به ایستگاه فضایی بر عهده دارند.تکمیل ساخت ایستگاه فضایی بین‌المللی برای سال ۲۰۱۰ میلادی برنامه‌ریزی شده است. تخمین زده می‌شود که جمع هزینه‌های این ایستگاه از آغاز ساخت تا پایان حدود ۱۰۰ میلیارد یورو باشد به این ترتیب، ایستگاه فضایی بین‌المللی پرهزینه‌ترین دستگاه ساخته شده در طول تاریخ بشر است.

ایستگاه فضایی بین المللی.جندی شاپور البرز

ایستگاه فضایی بین‌المللی معمولاً با مخفف نام انگلیسی آن یعنی ISS نامیده می‌شود.

نشان ایستگاه فضایی بین المللی

 

تریسی کالدول در کوپولا

بقیه در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:ایستگاه فضایی بین‌المللی,فضانوردان,فضاپیماها ,پروژه فضایی,سایوز ,انوشه انصاری,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

دانشمندان چینی، انگلیسی و آلمانی کشف کرده اند که بدترین انقراض تاریخ زمین به دلیل بروز گرمای بسیار زیادی که قابل تحمل نبوده، روی داده است.به گزارش خبرگزاری مهر، این انقراض انبوه پایان دوره پرمین موجب از بین رفتن گونه های گیاهی و جانوری زمین در 250 میلیون سال پیش و پس از آن ایجاد پنج میلیون سال منطقه مرده شد- دوره ای که در آن سیاره شاهد ورود هیچ گونه جدیدی نبود.نتایج این تحقیقات در نشریه ساینس منتشر شده است.

مطالعه مشترک توسط دانشگاه علوم زمین چین، دانشگاه لیدز انگلیس و دانشگاه ارلانگن نورنبرگ آلمان نشان می دهد دلیل نابودی طولانی مدت در کره زمین افزایش دمای مرگبار بر روی زمین بوده است : یعنی افزایش تا 50 تا 60 درجه سانتی گرادی دما در خشکی و افزایش 40 درجه ای در سطح آب.یادونگ سون مجری 27 ساله این تحقیقات که دانشجوی مشترک دانشگاه علوم زمین چین و لیدز است، می گوید: گرمای جهانی تا مدتها به انقراض انبوه پایان دوره پرمین مرتبط می شده اما این تحقیقات نخستین مطالعه ای که نشان می دهد افزایش بسیار زیاد دما مانع از آن شد که تا چندین میلیون سال حیات دوباره در منطقه استوایی پا بگیرد.به گفته وی همچنین این نخستین بررسی است که نشان می دهد دمای آب در نزدیکی سطح اقیانوس ها می توانسته به 40 درجه سانتی گراد برسد این میزان برای حیات دریایی مرگبار است و فوتوسنتز را متوقف می کند. مدل های اقلیمی حاکی از آن است که دمای سطح دریا نمی تواند از 30 درجه سانتی گراد بیشتر شود.
این محققان می گویند این یافته ها می تواند به ما کمک کند تغییرات اقلیم آینده را بشناسیم.منطقه مرده دنیای عجیبی بوده است: مناطق استوایی بسیار مرطوب بوده اما تقریبا هیچ چیز رشد نمی کرده است، هیچ رشد جنگلی نبوده و فقط سرخس و درختچه دیده می شده و به جز صدف هیچ ماهی و یا حیات دریایی در مناطق گرمسیری وجود نداشته است. و در واقع هیچ حیوانی نیز در خشکی نبوده و سوخت و ساز بسیار بالای حیوانات امکان تحمل این گرما را برای آنها ناممکن می کرده است.فقط در این بین مناطق قطبی بوده که می شد از گرمای طاقت فرسا و کشنده به آنجا پناه برد.
پیش از این انقراض انبوه، زمین از گیاهان و حیوانات از جمله خزندگان و دوزیستان اولیه و گستره وسیعی از موجودات دریایی از جمله مرجان و سوسن دریایی پر بود.
این محققان داده های 150 هزار دندان کوچک نوعی ماهی منقرض شده را در جنوب چین بررسی کردند. با مطالعه نسب ایزوتوپ اکسیژن را در این دندان ها بررسی کردند و توانستند میزان دما را در صدها میلیون سال پیش تشخیص دهند.

هوپا

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:انقراض,گرما,گرمای جهانی,دوره پرمین ,افزایش دمای مرگبار,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

اکتشافهای تازه مریخ نورد کنجکاوی در سیاره سرخ جنب و جوشی در جامعه علمی ایجاد کرده، چرا که کشف کرده است که در مریخ گاز متان یا همان گاز مربوط به موجودات زنده وجود دارد.مریخ نورد کنجکاوی ناسا با استفاده از ابزارهای تحلیل نمونه خود به این کشف رسیده است که در سیاره مریخ گاز بیوتیک متان وجود دارد.اگرچه متان می تواند توسط مکانیسمهای زمین شناسی هم تولید شود، اما اغلب وجود آن را به ارگانیسمهای زنده نسبت می دهند. این کشف توجه بسیاری از دانشمندان را که فکر می کنند یافتن متان در مریخ به این معنا است که در این سیاره حیات وجود دارد به خود جلب کرده است.ممکن است این نوع حیات الزاماً به معنای موجودات فرازمینی نباشد اما واقع بینانه تر می توان این شکل از حیات را میکروبهای کوچک دانست که شبیه باکتریهای زمین است و می توانند این نوع گاز را از خود آزاد کنند.مهمترین علمکرد ابزار تجزیه و تحلیل نمونه مریخ نورد کنجکاوی تحلیل گازهایی است که درحال حاضر به عنوان نمونه توسط این مریخ نورد گرفته شده است. این ابزار نیمی از وزن یک تنی مریخ را دربرگرفته است.این ابزار توسطه مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا طراحی و تولید شده است و گازهای اتمسفر و نمونه هایی از خاک مریخ را گرفته و بررسی می کند.



هدف اصلی این ابزار یافتن نمونه هایی است که در آنها عنصر کربن وجود دارد که متان هم یکی از آنها است. از آنجا که کربن یکی از سنگ بناهای وجود حیات اورگانیک است، یافتن آن در مریخ می تواند نشاندهنده این مسئله باشد که نوعی از حیات در مریخ وجود دارد.این ابزار نمونه گیری مریخ نورد ناسا دارای یک وب سایت اینترنتی است که توسط مرکز پرواز فضایی گودارد اداره می شود. در این وب سایت آمده است که تعیین میزان کربن راه خوبی برای شناخت زمینی است که کنجکاوی روی آن فرود آمده، یعنی دهانه برخوردی گیل را با این روش می توان بهتر شناخت. اگر این مریخ نورد در سطح مریخ به مواد ارگانیک برخورد کند، باید تحقیقات بیشتری درباره ماهیت این ماده و یا مواد ارگانیک صورت گیرد.
این درحالی است که اگر کنجکاوی در مریخ کربن پیدا نکند قرار است زمین را حفر کرده تا ملکول ارگانیک بیابد.

براساس اظهارات کریس مک کی به عنوان کارشناس مریخ که در مرکز تحقیقات آمس ناسا کار می کند، بزرگترین پرسش درباره گاز متان مریخ وجود آن نیست بلکه میزان تغییرات آن است. دانشمندان از سالهای پیش می دانستند که ارگانیکهای که روی سطح مریخ قرار می گیرند به علت اشعه های ماورا بنفش خورشید به متان تبدیل می شوند.مک کی اظهار داشت که این امر بدان معنا است که از دانشمندان انتظار می رفت که متان را در برخی از سطوح مریخ پیدا کنند اما وجود آن در یک قسمت در هر یک میلیارد قسمت پیش بینی شده بود. اگرچه کنجکاوی تاکنون تغییرپذیری متان در مریخ را پیدا نکرده است.وی افزود: گاز متان در مریخ دارای عمر 300 ساله است و نباید چندان متغیر باشد. اگر این تغییر پذیری مشاهده شود، بسیار دشوار است که بتوانیم این نظریه را توضیح دهیم.دانشمندان پروژه کنجکاوی در آینده این متان را مورد بررسیهای بیشتر قرار می دهد.این مریخ نورد در هفته های اخیر درحال تجزیه و تحلیل نمونه های خاک مریخ بوده است.طی مأموریت 2 ساله ، محققان از 10 ابزار کنجکاوی برای بررسی شرایط زیست محیطی مناسب در مریخ برای زندگی میکروبی استفاده خواهند کرد.

Hupaa

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:سیاره سرخ,مریخ نورد کنجکاوی,گاز متان,حیات اورگانیک,خاک مریخ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

مسابقه فتو میکروگرافی دنیای کوچک نیکون جشن شگفتی های عرصه های میکروسکوپی است که از سال 1975 هر ساله برگزار می شود.از میان صدها کاندید  20 کاندید برتر توسط دانشگاه کمبریج ارائه شده است.جالب توجه هست که در مکان 19 این رده بندی با یک اسم ایرانی از دانشگاه تبریز برخورد کردم .عکسها را برای مشاهده شما عزیزان در ادامه قرار داده ام.

مسابقه دنیای کوچک نیکون 2012.جندی شاپور البرز

 تصویر روشن سه جنین  خفاش (Molossus rufu) را در مراحل رشد نشان می دهد.بال های بلندتر و گوش بزرگتر در مراحل بعد. (مکان بیستم)

مسابقه دنیای کوچک نیکون 2012.جندی شاپور البرز

مکان نوزدهم متعلق به هموطن ایرانی ما است.تصویری از سلول Primordia گل سیر در مراحل اولیه رشد می باشد.این تصویر از مزایای تکنیک epi-illuminationبهره می برد.این عکس توسط سمیه نقیلو از دانشگاه تبریز ارائه گردیده است(نوزدهم)

مسابقه دنیای کوچک نیکون 2012.جندی شاپور البرز

شن و ماسه مرجانی.توسط دیوید Maitland، جانورشناس و زندگی عکاس در روستای انگلیسی از Feltwell(هجدهم)

مسابقه دنیای کوچک نیکون 2012.جندی شاپور البرز

تصویری از نوک نیش گزنه.کاری ازCharles Krebs.واشینگتن(هفدهم)

مسابقه دنیای کوچک نیکون 2012.جندی شاپور البرز

عکس مقطع فسیل Turitella.کاری ازDouglas Moore.دانشگاه ویسکانسین(شانزدهم)

 

بقیه در ادامه نوشتار

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:عکاسی میکروسکوپی,نیکون 2012,مسابقه فتو میکروگرافی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 ... 177 178 179 180 181 ... 233 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , scientific.alborz.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com