جندی شاپور (البرز)

علمی فرهنگی

 

 

 

 

  همه شایعات مریخی! نگاهی به عجیب‌ترین اغراق‌های دهه اخیر درباره سیاره سرخ

در پی اعلام انتشار یک خبر مهم درباره یافته‌های مریخ نورد کنجکاوی از سوی ناسا، شایعات و گمانه زنی‌های فراوانی درباره این خبر مطرح شد که داغ ترین آنها کشف شواهد احتمالی حیات فرازمینی بود، شایعاتی که ناسا را در آستانه نشست خبری اعلام دستاورد اخیر کنجکاوی به تکذیب واداشت.به گزارش علم پرس به نقل از ایسنا، این اولین بار نیست که سیاره سرخ، کانون خیال پردازی شایعه پردازان قرار می گیرد. این گزارش مروری دارد بر مهمترین شایعات و گزارش های اغراق آلود درباره سیاره سرخ منظومه شمسی در چند دهه‌ اخیر.

 

 

کانال های مهندسی ساز بر سطح مریخ

کانال‌های مریخی

یکی از معروف ترین کشفیات در سیاره سرخ، به ادعای یک ستاره شناس آمریکایی دهه ۱۸۷۰ میلادی باز می گردد که مدعی شناسایی کانال هایی بر سطح پوسته مریخ و در نتیجه اثبات وجود حیات در این سیاره بود.بر اساس فرضیه ارائه شده توسط «پرسیوال لوول»، مریخ باستانی سیاره ای سرسبز و دارای آب بوده است که به مرور زمان خشک می شود و ساکنان مریخ با حفر کانال های مهندسی ساز، آب را از قطب یخ زده به سراسر مریخ منتقل می کنند.با توسعه فناوری های رصد سیارات مشخص شد که فرضیه کانال های مریخی تنها یک توهم نوری و تصویری بوده است.

 

بقیه در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:مریخ نورد کنجکاوی,سیاره سرخ,حیات فرازمینی ,شایعات ,کانال‌های مریخی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

بقیه در ادامه نوشتار

با گوگل اسپنر، گرداننده بزرگترین دیتابیس یکپارچه دنیا آشنا شوید

هر روز صبح وقتی اندرو فایکس پشت میز خود واقع در مقر گوگل در مانتین ویو کالیفرنیا می‌نشیند، لینک VC به نیویورک را باز می‌کند. VC در گوگل مخفف ویدئو کنفرانس است. او با نگاه کردن به نمایشگر روی میزش، می‌تواند ویلسون شِی را در دفتر گوگل واقع در منهتن ببیند، شِی هم فایکس را می‌بیند و هر دو به دفتر سوم گوگل در کرکلند واشینگتن وصل هستند. تیم مهندسی آنها ۳ دفتر را در نقاط مختلف کشور دارد ولی همه می‌توانند با هم چت کرده، طوفان فکری برگزار کنند و بدون ثانیه‌ای تأخیر مشکلات را بر طرف نمایند. با همین ارتباطات بود که گوگل، «اسپنر» (Spanner) را ساخت.حتماً‌ برای شما هم پیش آمده که از خودتان بپرسید سایت گوگل با آن همه زیرساخت، بر روی چه سرورهایی قرار دارد و آنها چطور اداره می‌شوند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا کمی از داستان اسپنر با آنتن‌های GPS و ساعت‌های اتمی‌اش (!) برای شما بنویسیم.

اسپنر چیست؟

در سپتامبر امسال گوگل یک مقاله مفصل منتشر کرد که در آن ورودی ها و خروجی‌های اسپنر توضیح داده می‌شد. زیرساخت عظیم گوگل از آن موقع از یک سیستم اختصاصی بهره می‌برد که به طور خودکار فشار شبکه در زمان‌هایی که ترافیک زیاد است یا مشکلات سخت افزاری در بخشی از سرورها بروز می‌کند را از محلی به محل دیگر انتقال داده و تکثیر می‌کند.این پلتفرم که اسپنر (آچار) نام دارد یک سیستم ذخیره سازی و رایانش هوشمند است که تمام دیتاسنترهای گوگل را آچارکِشی می‌کند و به طور خودکار (بدون دخالت انسان) بر اساس الگوهای مصرف داده، اطلاعات را جا به جا یا اضافه می‌نماید. گوگل قصد دارد اسپنر را بر روی ۱ تا ۱۰ میلیون سرور خود به کار بگیرد که می‌تواند شامل ۱۰ تریلیون (۱۰ به توان ۱۳) دایرکتوری و ۱ کوینتیلیون (۱۰ به توان ۱۸) بایت فضای ذخیره و ۱۰۰ ها تا ۱۰۰۰ ها محل در سرتاسر دنیا شود.اسپنر تکنیک‌های خود را از برخی دیگر از پلتفرم های بزرگ گوگل برای اداره دیتابیس ها قرض می‌گیرد ولی هسته آن کاملاً جدید است. با استفاده از آنتن‌های GPS و ساعت‌های اتمی بسیار دقیق، اسپنر با دقتی بالا داده ها را در سرتاسر شبکه گوگل همسان سازی می‌کند. شاید در ادامه توضیحات، اسپنر به نظر شما یک راه حل افراطی بیاید، ولی این راه حل افراطی مناسب حل یک مشکل به غایت بزرگ است. از شما می‌پرسم، چند کمپانی را در دنیا می‌توان یافت که به اندازه گوگل نیاز به دریافت و توزیع داده‌ها با سرعت بسیار بالا داشته باشند؟

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:گوگل , اسپنر,دیتاسنترهای گوگل ,آنتن‌های GPS , اینترنت ,رابط برنامه نویسی کاربردی TrueTime ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

نتایج بررسی دانشمندان از اطلاعات ارسال شده از کاوشگر فضایی «مسنجر» به زمین نشان می دهد به رغم آنکه عطارد نزدیک ترین سیاره منظومه شمسی به خورشید است، مقادیر فراوانی یخ در این سیاره وجود دارد.به گزارش علم پرس؛ دانشمندان آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا می گویند با در نظر گرفتن اینکه عطارد نزدیک ترین سیاره منظومه شمسی به خورشید است و دمای متوسط سطح این سیاره به یکصد و شصت و نه درجه سانتی گراد می رسد، تحقیقات اخیر آنها نشان می دهد مقادیر زیادی آب یخ زده در مناطق قطبی آن وجود دارد و به نظر می رسد آخرین مکان وجود یخ در منظومه شمسی قبل از خورشید باشد.

 

 فرضیه های وجود یخ در سیاره عطارد تایید شد

اخترشناسان بر این باورند انحراف تنها یک درجه ای محور چرخش این سیاره باعث می شود که نور خورشید هیچگاه به مناطق قطبی آن نتابد و دمای این مناطق بسیار سرد باشد.به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، فرضیه وجود آب یخ زده در عطارد چند دهه پیش مطرح و در سال هزار و نهصد و نود و یک با مشاهده تصاویری از صفحات سفید رنگ براق بر روی مناطق قطبی این سیاره با استفاده از رادیو تلسکوپ «آرسیبو Arecibo » در پورتو ریکو، این فرضیه تقویت شد.در نهایت، تصاویری که کاوشگر فضایی مسنجر در سال دو هزار و یازده و اوایل امسال به زمین ارسال کرد، بر همه اکتشافات پیشین در مورد این صفحات کمابیش براق در نقاط تاریک قطب های سیاره عطارد مهر تایید زد.علاوه بر این تصاویر، با استفاده از ابزار موجود بر روی کاوشگر مسنجر از جمله یک طیف سنج نوترونی بسیار پیشرفته، مشخص شد بر روی عطارد آب وجود دارد و می توان حجم این آب یخ زده را با دقت اندازه گیری کرد.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:وجود یخ در سیاره عطارد ,کاوشگر فضایی «مسنجر»,عطارد,سیاره منظومه شمسی ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

1-برگزاری نخستین کنفرانس «زمین‌شناسی خلیج فارس»

   نخستین کنفرانس زمین شناسی خلیج فارس، اول تا سوم اسفند ماه امسال به همت انجمن زمین شناسی ایران در بندرعباس برگزار می‌شود.به گزارش سرویس علمی ایسنا، «زمین شناسی زاگرس»، «زمین شناسی دریایی»، «زمین شناسی نفت، اکتشاف و بهره برداری از مخازن نفت و گاز»، «زمین شناسی مهندسی سواحل و فلات قاره»، «زمین شناسی کواترنر»، «تاریخچه خلیج فارس»، «محیط زیست ساحلی و دریایی»، «زمین ساخت و زمین شناسی ساختاری»، «دیرینه جغرافیا و دیرینه بوم شناسی»، «ذخایر معدنی و زیستی خلیج فارس»، «زمین شناسی زیست محیطی، آلودگی و تغییرات اقلیمی»، «گنبدهای نمکی»، «رسوب شناسی و سنگهای رسوبی»، «آبشناسی»، «ژئوشیمی و پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی» و «ژئوفیزیک» از جمله موضوعات در نظر گرفته شده برای کنفرانس با محوریت خلیج فارس و جزایر هستند.بر اساس برنامه‌ریزی های انجام شده از سوی انجمن زمین شناسی ایران، روزهای اول و دوم اسفند به ارائه مقاله‌ها اختصاص یافته و در روز سوم اسفند ماه برنامه بازدیدهای صحرایی در نظر گرفته شده است. همچنین در حاشیه کنفرانس، نمایشگاه تخصصی نیز دایر خواهد بود.علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی http://www.geosociety.ir/ مراجعه کنند.

 

 2-نخستین کنفرانس توانبخشی رباتیک ایران برگزار می‌شود

 

 نخستین کنفرانس توانبخشی رباتیک ایران، پنجم دی ماه امسال به همت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و کانون هماهنگی دانش و صنعت توانبخشی در سالن اجتماعات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می‌شود.به گزارش سرویس فناوری ایسنا، محورهای همایش شامل کاربرد رباتیک در توانبخشی، رباتهای توانبخش، ویلچیرهای رباتیک،‌ اگزواسکلتال‌ها، ارتزها و پروتزهای رباتیک، مهندسی توانبخشی، رباتهای کمکی در راه رفتن و کنترل رباتهای متحرک است.علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 89785128 تماس بگیرند.

 3-آخرین مهلت ارسال مقاله به یازدهمین کنفرانس «سیستم‌های هوشمند ایران»

 

  

یازدهمین کنفرانس «سیستم‌های هوشمند ایران»، نهم و دهم اسفند ماه امسال به همت کمیته دائمی کنفرانس انجمن سیستم‌های هوشمند ایران در دانشگاه خوارزمی (پردیس تهران) برگزار می‌شود.به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این کنفرانس با اهداف گردهمایی پژوهشگران، اندیشمندان و کارشناسان فعال در حوزه سیستم‌های هوشمند برای تبادل دیدگاه‌ها، اطلاعات و آشنایی با آخرین یافته‌ها و دستاوردهای پژوهشی و کاربردی، معرفی اهمیت و کارایی سیستم‌های هوشمند در ایران و جهان، شناسایی چالش‌های موجود در صنایع کشور و ارائه راه‌حل‌هایی برای آن و ایجاد فرصت‌های تعامل بین دانشگاه و صنعت و سرمایه‌گذاری صاحبان سرمایه برگزار می‌شود.بر اساس اعلام کمیته علمی کنفرانس، تمام استادان، دانشجویان، پژوهشگران، کارشناسان و صاحب‌نظران فعال در رشته‌های مختلف مهندسی می‌توانند مقالات خود را که دربرگیرنده‌ آخرین یافته‌های علمی در زمینه‌های مرتبط با کنفرانس است، از طریق سامانه‌ اینترنتی ارسال مقالات واقع در وب‌گاه http://www.icis2013.ir/ به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند.همچنین، 30 آذر آخرین مهلت ارسال مقالات کامل، 25 دی زمان اعلام نتایج پذیرش مقالات و 10 بهمن ماه آخرین مهلت ارسال مقالات نهایی است.

 


 

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:کنفرانس,همایش,کنفرانس «زمین‌شناسی خلیج فارس»,کنفرانس توانبخشی رباتیک ,کنفرانس «سیستم‌های هوشمند ایران»,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

 

سیستم ایمنی بدن در تمامی اوقات فعال است، اما با داشتن عادات ناسالم در زندگی، سیستم ایمنی تضعیف می‌شود و توانایی بدن برای مبارزه با بیماری‌ها کاهش می‌یابد.

 

به گزارش ایسنا به نقل از سایت تبیان در این مقاله 9 عادت بد را نام می‌بریم:

 1- سیگار کشیدن

 سیگار کشیدن باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود و احتمال ابتلا به سرماخوردگی را بیشتر می‌کند.شما با کشیدن سیگار، اولین سدهای دفاعی بدن خود را تخریب می‌کنید که دهان و بینی هستند.محققان به این نتیجه رسیده اند که سیگار کشیدن ممکن است باعث حمله سیستم ایمنی به بافت ریه و بدتر شدن اختلال انسداد مزمن ریوی (بیماری تنفسی درمان‌ناپذیر) شود.

 2- کمبود خواب

 کم‌خوابی باعث تضعیف سیستم ایمنی می‌شود و احتمال ابتلا به سرماخوردگی را زیاد می‌کند.خواب کافی باعث می‌شود بدن استراحت و خود را برای مبارزه با بیماری‌ها آماده کند.کمبود خواب باعث بسیاری مشکلات از قبیل افسردگی، دیابت و چاقی بیش از حد می‌شود.هر فردی نیاز متفاوتی به خواب دارد، اما بیشتر بزرگسالان باید 7 تا 8 ساعت در شب بخوابند.

 3- مصرف الکل

 نوشیدن الکل باعث می‌شود پوشش دهان و مری نازک شود و ویروس‌ها و باکتری‌ها راحت تر وارد بدن شوند و ابتلا به سرماخوردگی بیشتر شود.

 4- استرس

 فشار روحی و روانی، چه در محیط کاری و چه در محیط خانوادگی، می‌تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند و راحت‌تر به سرماخوردگی دچار شویم.به عنوان مثال هرگاه دچار استرس شوید، بیماری ویروسی در شما زودتر ظاهر می‌شود.برای جلوگیری از بروز استرس و یا کاهش اثرات استرس، سعی کنید هر روز 30 دقیقه ورزش و یا روش تنفس عمیق را تمرین کنید.

 5- افسردگی

 اگر افسردگی شما درمان نشود، احتمال ابتلا به سرماخوردگی در شما بالا می‌رود.مطالعات نشان داده است زنان افسرده دچار عدم تعادل در مواد سیستم ایمنی بدن هستند.این عدم تعادل باعث افزایش بیماری‌هایی نظیر بیماری قلبی و مقاومت به انسولین (دیابت) می‌شود.اگر فکر می‌کنید دچار افسردگی شده‌اید، با روانپزشک صحبت کنید.

 6- رژیم غذایی غلط

 عادات غذایی غلط مانند مصرف زیاد مواد خوراکی شیرین و مصرف کم میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را مختل کند.این عادات غذایی غلط باعث اضافه وزن نیز می‌شود و همانطور که می‌دانید اضافه وزن، مادر تمام بیماری‌هاست.یک رژیم غذایی صحیح به مقدار زیاد دارای میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل و لبنیات کم‌چرب است.

 7- رفتار پرخطر جنسی

 رفتارهای ناامن جنسی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف و توانایی بدن برای مبارزه با عفونتها را کم کند.

 8- کمبود ورزش و فعالیت بدنی

 مطالعات نشان داده که ورزش منظم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، توانایی ساخت آنتی‌بادی‌ها و سلول‌های T (گلبول‌های سفید خون) می‌شود و مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها بالا می‌برد.پنج روز در هفته پیاده روی کردن و هر بار 20 دقیقه، باعث عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌شود.

 9- تزریق‌نکردن واکسن

 اگر می‌خواهید از بیماری‌های قابل پیشگیری در امان بمانید، از سوزن نترسید و واکسن بزنید.یکی از راحت‌ترین راهها برای جلوگیری از بروز بیماریهای خاص، تزریق واکسن است.امروزه بیشتر واکسن‌ها، موجود و موثر هستند.به عنوان مثال واکسن آنفلوانزا، به احتمال 90 درصد شما را از ابتلا به آنفلوانزا مصون می‌دارد.مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، تزریق سالانه واکسن آنفلوانزا را توصیه می‌کند.

 

 

 

 

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب: سیستم ایمنی بدن ,مبارزه با بیماری‌ها ,سرماخوردگی,مصرف الکل,مصرف الکل,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

4-854.jpg

 تیم سازنده هواپیمای خورشیدی که از قابلیت پرواز در شب برخوردار بوده، قصد دارد بدون استفاده از یک قطره سوخت دور دنیا را در 20 شبانه‌روز پرواز کنند.به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، هواپیمای «Solar Impulse(پالس خورشیدی)» در حال حاضر رکورد طولانی‌ترین سفر جهان با یک هواپیمای سرنشین‌دار خورشیدی را در اختیار داشته که طی آن در ارتفاعات 9.1 کیلومتری آسمان سوئیس برای بیش از 26 ساعت پرواز کرده بود.این هواپیما که توسط برتراند پیکارد و آندره بورشبرگ سوئیسی ساخته شده، با استفاده از چهار موتور ملخ با قدرت 12 هزار سلول خورشیدی که به بالهای عریض آن متصل بوده، پرواز می‌کند.Solar Impulse اولین هواپیمایی نیست که تنها با نور خورشید کار می‌کند، بلکه اولین خودرویی است که می‌تواند حرکت خود را حتی در طول شب و بدون حضور خورشید نیز ادامه دهد.این هواپیما در طول روز انرژی زیادی را از خورشید جمع‌آوری کرده که می‌تواند به شکل برق ذخیره شده و در شب به حرکت آن کمک کند.

 

 

 

بقیه در ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب: هواپیمای خورشیدی,فناوری خورشید,فناوریهای جدید , انرژی,پرواز دور جهان,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 يکي از دانشمندان استراليايي در گزارش جديد خود درباره افزايش توليد گازهاي گلخانه اي هشدار داده است و مي‌گويد: تحقيقات وي نشان داده است که تا پايان 2012 ، توليد گازهاي گلخانه اي ناشي از احتراق سوخت هاي فسيلي مي‌تواند به ميزان غير منتظره 36 ميليارد تن برسد.وي افزود: اين ميزان 85 درصد دهه 1990 است.اين سطح ۳ برابر سريع تر از آن چيزي است که در دهه 1990 شاهد آن بوديم.اين دانشمند معتقد است: 80 درصد اين افزايش گازهاي گلخانه اي ناشي از فعاليت هاي چين و بقيه نيز متعلق به اقتصادهاي نوظهور و کشورهاي توسعه يافته است.

خبرگزاری خراسان

 

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:گازهاي گلخانه اي ,ميزان افزايش دما, احتراق سوخت هاي فسيلي,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

island.jpg

محقق اهل نیوزیلند مدعی است معمای جزیره پر رمز و راز واقع در جنوب اقیانوس آرام را حل کرده است.به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این جزیره بر روی Google Earth و نقشه‌های جهان نشان داده شده با این حال شاون هیگینز از موزه اوکلند بر این باور است که چنین جزیره‌یی وجود خارجی ندارد.وی همچنین منشا چنین اشتباهاتی را به یک کشتی صید نهنگ در سال 1876 نسبت داد.این خشکی فانتومی در Google Earth و همچنین نقشه‌های Google در «دریای مرجانی» و تحت عنوان «جزیره شنی» مشاهده می‌شود و این تصور وجود دارد که مابین استرالیا و نیو کالدونای تحت کنترل فرانسه جای گرفته است.دانشمندان استرالیایی ماه گذشته طی یک سفر زمین‌شناسی موفق به یافتن چنین جزیره‌یی نشدند.به تازگی هیگینز پس از تلاش‌های گسترده جهت پیدا کردن این خشکی مدعی شده است که چنین جزیره‌یی هرگز وجود خارجی نداشته و این که کشتی مزبور مسبب اصلی این اشتباه است.به گفته وی، این کشتی در آن زمان از جزیره معمابرانگیز تحت عنوان Velocity نام برده و ناخدای آن وجود مجموعه‌یی از "موج‌شکن‌های سنگین" و "جزایر کوچک شنی" را گزارش کرده بود.این محقق بر این باور است که احتمالاً این ناخدا تصور کرده یک تپه دریایی یا یک جزیره‌نمای پست را مشاهده کرده است.وجود یا عدم وجود چنین جزیره‌یی همواره سوژه داغ رسانه‌های مختلف بوده است.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:معمای جزیره ,جنوب اقیانوس آرام ,خشکی فانتومی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

142-39.jpg

محققان ناسا با هدف بهبود کیفیت زندگی فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)، گیاهان خانگی مختلف را در معرض مواد شیمیایی قرار داده و توانایی آنها برای حذف آلودگی هوا را بررسی کردند.به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طی تحقیقات دو ساله ناسا، فهرستی از گیاهان خانگی با توانایی تصفیه هوا و حذف آلاینده های سمی از محیط منزل و محل کار تهیه شد.محققان در این مطالعه از مواد شیمیایی شامل تری کلرواتیلن (TCE)، بنزن و فرمالدئید استفاده کردند؛ این مواد سرطان زا بوده و قرار گرفتن در معرض این مواد باعث سردرد، حالت تهوع، مشکلات پوستی و بروز آسم می‌شود.این مواد در تولید محصولات مختلفی مانند رنگ، جوهر، چسب، پلاستیک، فرش، فوم و مواد ضد حریق مورد استفاده قرار گرفته و براحتی در هوا منتشر می‌شوند.در برخی موارد سطح ترکیبات آلی فرار (VOCs)‌ در هوای یک ساختمان بقدری بالا است که باعث بروز مشکلات جدی برای ساکنان یا کارمندان حاضر در محیط می شود که این بیماری به نام «سندرم بیماری ساختمان» شهرت دارد.نتایج بدست آمده نشان می دهد، برخی گیاهان خانگی قادر به فیلتر کردن و حذف چشمگیر آلاینده های سمی هستند، بطوریکه برخی گیاهان تنها در مدت 24 ساعت می توانند تا 90 درصد مواد سمی موجود در هوا را به خود جذب کنند.گیاهان مواد شیمیایی خطرناک در هوا را از طریق حفره های نازک بر روی برگ ها جذب می کنند؛ ریشه و باکتری موجود در خاک نیز در حذف مواد سمی دخالت دارند.بر اساس تحقیقات ناسا، یک گیاه در فضای 9 مترمربع خانه یا محل کار دارای اثربخشی مناسب در پاکسازی و تصفیه هوا است.در این فهرست گیاهانی شامل فیلودندرون، پوتوسی ابلق (برگ قلبی)، همیشه سبز چینی (آگلونما)، سرخس بوستون، ‌فیکوس بنجامین، ژربرا دیزی، کلروفیتوم،‌ بامبو پالم (نخل بامبو)، پیچک انگلیسی و گیاه سانسوریا است.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:محققان ناسا ,ایستگاه فضایی بین‌المللی ,گیاهان خانگی ,تصفیه هوا ,حذف آلاینده های سمی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 ... 161 162 163 164 165 ... 233 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , scientific.alborz.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com